Dracula
Vrsta igre igra za video igralni avtomat
Razmerje prikaza 16:9 (širokozaslonsko)
Vrsta kolutov vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 4 vrste, 40 stavnih vrstic (stalnih)
Teoretični donos za igralca 96,6%
Najmanjši znesek stave 0,20€
Največji znesek stave 200€
Igralne funkcije Free Spins, nadomestni simboli Wild, simboli Stacked Wilds, simboli Stacked, funkcija netopirja

Smo veliki ljubitelji priredb klasike, med katere nedvomno spada tudi Dracula. Že bežen pogled pove, da gre za igralni avtomat švedskega velikana NetEnt. Igro odlikuje izjemno profesionalen avdiovizualni prikaz, zato se imate resnično česa veseliti, če so vam všeč učinki. Pri razvijanju te igre je podjetje NetEnt črpalo navdih iz filmske klasike o vampirju iz leta 1931, od filmskega studia Universal Pictures pa je pridobilo tudi vse potrebne pravice.

Pri igri Dracula gre za klasični video igralni avtomat s 5 koluti, 4 vrstami in 40 stavnimi vrsticami. Igra seveda vključuje tudi možnost Free Spins – 10 krogov, če smo natančni. Prav tako zajema simbole Wild, napredne simbole Stacked Wilds in posebno funkcijo netopirja.

Simboli Wild so na voljo samo v osnovni igri na 2. in 4. kolutu. Če vam uspe dobiti celotno sličico Dracula na 2. kolutu (popolna sličica zavzema 3 polja) in obenem zadeti sličico Lady na 4. kolutu, se sproži bonusna igra Free spins in vaših je 10 brezplačnih vrtljajev. Če se vam uspe prebiti do brezplačnih vrtljajev, se simbol Wild spremeni v simbol Stacked Wild, ki v osnovi deluje enako kot simbol Wild, le da lahko nadomesti največ 3 polja na srednjem kolutu.

Posebna funkcija netopirja se med igro sproži naključno, vendar le enkrat na posamezni vrtljaj. Če se funkcija vključi, se prikaže netopir in se usede na vrteče se kolute. Netopir je na kolutu prekrivni element. Simboli, na katerih netopirji pristanejo prej ali slej, se spremenijo v enake aktivne simbole. Pri igranju osnovne igre se prikaže od 4 do 12 netopirjev, pri brezplačnih vrtljajih pa največ 20.

Igranje je preprosto in intuitivno, tudi za popolne začetnike. Igra Dracula je na voljo v vseh dobrih igralnicah, brezplačno pa jo lahko preizkusite tudi pri nas.

Na igralnem avtomatu Dracula igrajte za pravi denar v igralnici bet-at-home.
Igrajte in osvojite

Igralni avtomati s pustolovščinami

Drugi igralni avtomati ponudnika Net Entertainment

Brezplačno preizkusite nove igre in priljubljene spletne igralne avtomate
Ariana Video avtomat Microgaming Igranje
Big Bad Wolf Video avtomat Quickspin Igranje
Game of Thrones Video avtomat Microgaming Igranje
Khepri Video avtomat Leander Games Igranje
Lucky Lady’s Charm Deluxe Video avtomat Novomatic Igranje
Merlin's Millions Video avtomat NYX Igranje
300 Shields Video avtomat NYX Igranje
Book of Ra Deluxe Video avtomat Novomatic Igranje
Crazy fruits Igralni avtomat Kajot Igranje
Kong Video avtomat Playtech Igranje
Mega Moolah Video avtomat Microgaming Igranje
Sizzling hot deluxe Igralni avtomat Novomatic Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam