O nas, Grisio VIP Club

O nas, Grisio VIP Club

Grisio VIP Club je mednarodna skupina, ki jo sestavljajo igralci in strokovnjaki iz podjetniških krogov spletnega igralništva. Redno preskušamo igralne avtomate, ruleto, blackjack in druge igralniške igre. Skupaj ocenjujemo ponudbe posameznih spletnih igralnic na evropskem trgu.

Igralci ocenjujejo predvsem raznolikost iger, igralnost, uporabniški vmesnik, podporo za stranke, preprostost igralnih ukazov in splošni vtis. Strokovnjaki pa preverjajo varnost, verodostojnost blagovne znamke in raven zagotovljenih storitev. Imena najboljših objavimo in jih nagradimo v družbi povabljenih gostov.

Portal upravlja družba Grisio Ltd., ki ima sedež na Sejšelih. Za več informacij o nas obiščite spletno mesto www.grisio.com. Člani naše uredniške skupine so: Emilio Valiota, Jack "Gamblestar", Stipe Brnas, Shala Zobi in drugi občasni sodelavci. Vsa na tem mestu objavljene vsebine so avtorsko zaščitene.

Brezplačno preskusite priljubljene igre
Book of Ra Deluxe Video avtomat Novomatic Igranje
Crazy fruits Igralni avtomat Kajot Igranje
Desert Treasure Video avtomat Playtech Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam