Attraction

Podjetje Net Entertainment je leta 2014 v spletnih igralnicah predstavilo spletni igralni avtomat Attraction. Ker njegovo ime ne razkriva, za kašno vrsto igralnega avtomata gre, smo igro preigrali in za vas pripravili zanimiv videoposnetek. Igra Attraction vas popelje v skrivnostni laboratorij s številnimi elektromagnetnimi napravami in električnimi razelektritvami, pri vsakem vrtljaju pa so prikazani simboli »Wild«.

Pri igralnih avtomatih Attraction so namesto brezplačnih vrtljajev na voljo ponovni vrtljaji! Po posameznem vrtljaju se zraven enega ali več kolutov prikaže sličica magneta, ki označuje vodoravno ali navpično smer. Če se na presečišču vrstic, označenih s sličico magneta, prikaže simbol »Wild«, si zagotovite ponovni vrtljaj.

Bonusna igra oziroma ponovni vrtljaj se sproži, ko se prvotni simbol »Wild« prikaže v vrstici, označeni s sličico magneta. Pri ponovnem vrtljaju sta prikazana dva dodatna simbola magneta v vodoravni in navpični vrstici, in če je v novi magnetni vrstici simbol »Wild«, se vsi simboli v teh vrsticah spremenijo v simbole »Wild«, vi pa osvojite izredni dobitek.

V videoposnetku boste lahko videli, da vam lahko simboli »Wild« in posebna bonusna igra na spletnem igralnem avtomatu Attraction prinesejo vrtoglav dobitek. Električni simboli »Wild« se ob ustrezni kombinaciji pojavljajo prav povsod, zato lahko kar najbolje izkoristite možnosti, ki jih prinaša 5 kolutov in 10 zmagovalnih vrstic.

Na igralnem avtomatu Attraction igrajte za pravi denar v igralnici bet-at-home.
Igrajte in osvojite

Klasični igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika Net Entertainment

Brezplačno preizkusite nove igre in priljubljene spletne igralne avtomate
Ariana Video avtomat Microgaming Igranje
Big Bad Wolf Video avtomat Quickspin Igranje
Game of Thrones Video avtomat Microgaming Igranje
Khepri Video avtomat Leander Games Igranje
Lucky Lady’s Charm Deluxe Video avtomat Novomatic Igranje
Merlin's Millions Video avtomat NYX Igranje
300 Shields Video avtomat NYX Igranje
Book of Ra Deluxe Video avtomat Novomatic Igranje
Crazy fruits Igralni avtomat Kajot Igranje
Kong Video avtomat Playtech Igranje
Mega Moolah Video avtomat Microgaming Igranje
Sizzling hot deluxe Igralni avtomat Novomatic Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam