Game of Thrones

Game of Thrones


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Vrsta igre Igra za video igralni avtomat
Razmerje prikaza 16:9 (širokozaslonsko)
Vrsta kolutov Vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 3 vrste, 15 stavnih vrstic
Teoretični donos za igralca 95-96 %
Najmanjši znesek stave 0,20 €
Največji znesek stave 20 €

Če ste ljubitelj televizijske serije Game of Thrones, lahko zdaj uživate v svoji najljubši nadaljevanki tudi na igralnem avtomatu in osvojite lepe dobitke. To je omogočil ponudnik Microgaming v sodelovanju s televizijsko mrežo HBO.

Licencirani igralni avtomati s filmskimi motivi

Pogosto se zgodi, da igralni avtomati s filmsko ali igralno licenco nudijo čudovito vizualno zasnovo, manjka pa zanimiva vsebina, ki bi igralca zadrževala v igri. Na srečo to ne velja za igralni avtomat Game of Thrones. Pri Microgamingu niso ničesar prepustili naključju. V raznolikosti igre sicer ne pričakujte čudežev, vendar pa je med licenciranimi igrami Game of Thrones vsekakor nadpovprečen. Vzdušje v tej igri igralca pritegne in ga ne izpusti.

Spletni igralni avtomat Game of Thrones

Gre za klasični petkolutni igralni avtomat s tremi vrstami in 15 zmagovalnimi vrsticami. Snovalci so dodali več igralnih različic, kar igro naredi bolj dinamično in zabavno. Igra temelji na simbolih »Wild« in »Scatter«. »Wild« prikazuje logotip GoT in nadomešča kateri koli drug simbol v zmagovalni vrstici. »Scatter« s kultnim železnim prestolom bo postal vaša najljubša ikona. Vsakič ko se v igralnem polju pojavi dvakrat, dobite enega od štirih naključnih denarnih bonusov (1 €, 5 €, 30 € ali 300 €). Če se pojavijo tri takšne sličice ali več, lahko ponovno izberete enega od štirih bonusnih paketov in pridobite od 8 do 18 brezplačnih vrtljajev ter možnost največ petkratne pomnožitve dobitka. Igra vključuje tudi klasično funkcijo »igranje na srečo«, s katero lahko dobitek podvojite ali pa vse izgubite.

Vizualna zasnova

Celoten vizualni vidik igre temelji na televizijski seriji in vse je dodelano do najmanjše podrobnosti. Sličice so izjemno natančne in dovršene, njihov prikaz pa je odvisen od tega, s katero družino na začetku sklenete zavezništvo. Igralno izkušnjo izboljšajo prizori iz serije, ki se predvajajo med igro, kar ustvarja vzdušje igre. Namesto splošne glasbene podlage se v ozadju že od samega začetka predvaja glavna pesem serije.

Ocena igre Game of Thrones

Igra Game of Thrones na igralnem avtomatu je prav zares dobra. V primerjavi z licenciranimi igrami vključuje kar veliko različic. Microgaming je stavil na zanesljiv uspeh – spoznajo se na svoje delo in ustvarili so zelo solidno igro. Če poznate svet Game of Thrones in če radi igrate na igralnih avtomatih, vam bo ta igra pisana na kožo.

Na igralnem avtomatu Game of Thrones igrajte za pravi denar v igralnici Karamba.
Igrajte in osvojite

Videoigralni avtomati s filmi

Drugi igralni avtomati ponudnika Microgaming

Brezplačno preizkusite nove igre in priljubljene spletne igralne avtomate
Big Bad Wolf Video avtomat Quickspin Igranje
Dracula Video avtomat Net Entertainment Igranje
Khepri Video avtomat Leander Games Igranje
Lucky Lady’s Charm Deluxe Video avtomat Novomatic Igranje
Merlin's Millions Video avtomat NYX Igranje
300 Shields Video avtomat NYX Igranje
Book of Ra Deluxe Video avtomat Novomatic Igranje
Crazy fruits Igralni avtomat Kajot Igranje
Dazzle me Video avtomat Net Entertainment Igranje
Gonzo’s Quest Video avtomat Net Entertainment Igranje
Kong Video avtomat Playtech Igranje
Mega Fortune Dreams Video avtomat Net Entertainment Igranje
Sizzling hot deluxe Igralni avtomat Novomatic Igranje
Starburst Video avtomat Net Entertainment Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam