Avtomati Booming Games

Poskusite brezplačno igrati na igralnih avtomatih ponudnika Booming Games

Podjetje Booming Games je bilo ustanovljeno šele leta 2014, na trg pa so se izstrelili kot raketa, zato danes ni trga na svetu, kjer njihove igre ne bi bile prisotne. Podjetje s sedežem na Otoku Man, ki deluje po malteški licenci, je resnično hitro postalo vrhunski ponudnik rešitev B2B za velike igralnice.

Največji uspeh iz portfelja podjetja Booming Games predstavljajo njihovi spletni igralni avtomati. Igralci z več izkušnjami bodo že na prvi pogled vedeli, zakaj. Sodobna grafika, hiter tempo in nešteti izvirni bonusi lahko zadovoljijo celo najzahtevnejše igralce. Očitno je, da si lahko podjetje Booming Games privošči luksuz lastnega razvoja iger, pri čemer ni omejeno s sodelovanjem z drugimi razvijalci. Njihove igre so dosledne, dobro umerjene in premišljene do zadnje podrobnosti. V šestih letih, kolikor posluje podjetje, se je njihov seznam naslovov močno povečal. Zdaj vsebuje več kot 60 iger, ki nosijo nalepko podjetja Booming Games. Odlično je, da vse njihove igre uporabljajo tehnologijo HTML5, ne pa zastarelega Flasha, da pri zagonu ne prihaja do težav.

Čeprav je podjetje Booming Games najbolj priljubljeno na azijskih trgih, kar je mimogrede tudi vidno iz njihovega partnerstva z dvema največjima igralcema na trgu, podjetjema Asia Gaming in Xin Gaming, se da njihove igre z lahkoto igrati v Evropi.

To so hitri igralni avtomati z zelo dobro ponudbo bonusov. Opozarjamo vas predvsem na igralne avtomate Flaming Dragon, Desert Drag ali Chicago Nights. Če imate raje sadne igralne avtomate, sta vam na voljo Fruity Lights ali Cherry Bomb. Ne bo pa vam žal niti, če se boste lotili katerega drugega.

Če radi igrate igralne avtomate iz 21. stoletja, ki popolno delujejo na osebnem računalniku in tudi na drugih mobilnih napravah, so videti lepo in na katerih igra poteka še bolje, vam priporočamo spletne igralne avtomate podjetja Booming Games.

Igralniške igre ponudnika Booming Games najdete v naslednjih igralnicah:
bet-at-home Začetni bonus: 1000 EUR Igrajte in osvojite

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam