Royal Wild

Royal Wild


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club SYNOT Games
Vrsta igre Enostavni klasični igralni avtomat
Razmerje prikaza 4:3
Vrsta kolutov Vrteči se koluti
Koluti 3 koluti, 3 vrste, 5 stavnih vrstic
Teoretični donos za igralca 88 % - 98 %
Najmanjši znesek stave 0,10€
Največji znesek stave 35 €
Igralne funkcije simbol Wild, simbol Gold Wild, simbol Mystery Win

Če želite igrati igralni avtomat iz srednjega veka, na voljo ni veliko možnosti. Ne glede na to, vitezi in epske bitke so vedno bile zelo priljubljene med igralci. Razvijalci družbe SYNOT se tega dobro zavedajo, zato so ustvarili igralni avtomat Royal Wild.

Igralni avtomat Royal Wild – srednjeveška bitka

Royal Wild je eden od preprostih klasičnih igralnih avtomatov, brez ambicije za zagotavljanje zabave v dolgih zimskih večerih. Je enostaven avtomat s tremi koluti in petimi stavnimi vrsticami. Takoj boste lahko začeli z igranjem, brez da bi morali preučevati zapletena pravila. Enostavno kliknite in igrajte.

Bili smo malo presenečeni, da gre za igralni avtomat s temo sadja, čeprav igra poskuša privabiti igralce srednjeveških vizualnih podob. Ste presenečeni? Tudi mi smo. Poleg 2 simbolov za posebni bonus in 2 najvišjih klasičnih simbolov je vse, kar vidite na kolutih – sadje. Nima veliko smisla, ampak vsakemu svoje.

Če vas logika igre ne odvrne (ali pomanjkanje le-te), boste zadovoljni. Igra teče gladko, grafika je lepa, zvoki niso dolgočasni tudi po daljšem času igranja in če vam uspe zmagati, vas nič ne bo zmotilo.

Bonusi v spletnem igralnem avtomatu Royal Wild

Kot smo že omenili, poleg klasičnih simbolov igra vključuje tudi 2 posebna simbola. To sta simbola Wild in Mystery.

Simbol Wild ima enako funkcijo kot pri drugih igralnih avtomatih. Zamenjuje kateri koli drug simbol (razen simbola Mystery), ki manjka za ustvarjanje zmagovalne vrstice. Lep dodatek je posebni »zlati« simbol Wild; če ga prejmete v zmagovalni vrstici, bo pomnožil določeno zmago iz te vrstice.

Drugi posebni simbol je simbol Mystery. Nima nobene druge posebne lastnosti, vendar če vidite tri iste simbole na kolutih (morajo oblikovati zmagovalno vrstico), lahko privedejo do naključne zmage, ki lahko doseže stavo do 250x.

Brezplačno poskusite igralni avtomat Royal Wild

In to je v bistvu to, ne pričakujte od avtomata Royal Wild več kot od hitrega igralnega avtomata, ki vas bo bodisi očaral ali hitro postal dolgočasen. Vsekakor priporočamo, da najprej brezplačno poskusite spletni igralni avtomat Royal Wild. Sami se boste odločili, če vam bo zanimiv, in če vam bo, lahko napolnite svoj račun in poskusite srečo z vitezi. Kdo ve – lahko končate z vrečko, polno dukatov.

Klasični igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika SYNOT Games

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam