Criss Cross

Criss Cross


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club SYNOT Games
Avtor: SYNOT Games
Tema: retro igralni avtomati s sadno tematiko
Koluti: 3 koluti, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 27
Teoretični donos za igralca (RTP): 95-97%
Jackpot: da
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: množitelji dobitka, funkcija tveganja, progresivni jackpot MAX POWER

Criss Cross je igralni avtomat, ki vzbudi nekaj nostalgije in uteleša izvirni duh klasičnih igralnih avtomatov s sadno tematiko. Razvila ga je družba Synot Games.

Enostavno igranje na 3 kolutih in v 3 vrsticah

Ena izmed največjih prednosti igre Criss Cross je, da jo je enostavno razumeti in igrati. Vse, kar morate storiti, je to, da stavite s pomočjo krmilnih elementov v spodnji vrstici. Potem morate le še ročno ali samodejno zavrteti kolute (s klikom ustreznega gumba na spodnji desni strani). Število samodejnih vrtljajev je lahko neomejeno ali nastavljeno na določeno število.

Criss Cross je igralni avtomat s 3 koluti in 3 vrsticami. Cilj je dobiti 3 enake simbole v 27 možnih dobitnih vrsticah.

Naučili se boste vzljubiti simbola Max Power in Turbo Cash

Criss Cross bi bil verjetno pusta igra brez posebnih bonusov. Na srečo so se razvijalci pri družbi SYNOT tega zavedali, zato so dodali dve privlačni funkciji.

Prva je simbol Max Power. Če simbol zadenete trikrat, se bo na levem delu zaslona prikazal »tekoči trak« z vašim množiteljem. Številka, ki jo tam zadenete, bo pomnožila vaš polog, končni znesek pa bo dodan vašemu dobitku. Toda če se trak ustavi na simbolu MAX POWER, boste zadeli progresivni jackpot, kar pomeni, da bo celoten jackpot dodan na vaš račun.

Naslednji zanimiv element je funkcija tveganja. Zahvaljujoč mini igri Turbo Cash je mogoče vsak dobitek pomnožiti tudi večkrat. Tako je vaša naloga, da splezate čim višje po lestvici. Višje kot sežete, večji je množitelj. Ko dosežete množitelj 10, boste imeli na voljo dve možnosti. Nadaljujte z igranjem ali pa nagrado dodajte na svoj račun. Če se odločite tvegati, kliknite gumb Gamble: če dobite, bo vaša nagrada pomnožena z 20. A če izgubite, to pomeni, da se bo znesek zmanjšal za 5-kratnik vašega dobitka. To pomeni, da je samo od vas odvisno, kako visoko po lestvici želite splezati.

Criss Cross je na voljo tudi v BREZPLAČNEM načinu

Spletni igralni avtomati, kot je Criss Cross, so zasnovani za igralce, ki imajo radi klasiko, utelešeno z igralnimi avtomati s sadno tematiko brez dodanih svetlečih elementov. Ročno narisana grafika brez animacij in preprosti zvočni učinki morda sprva niso najbolj vabljivi, vendar je prioriteta vsakega igralca, da zasluži kar največ denarja, kajne? In Criss Cross vam daje priložnost, da naredite ravno to. Le preizkusite in videli boste, da lahko to naredite tukaj.

Igralni avtomati s temo sadja

Drugi igralni avtomati ponudnika SYNOT Games

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam