Excalibur

Excalibur je petkolutni mistični video-igralni avtomat z 20 zmagovalnimi vrsticami. Ponaša se z NADOMESTNIMI simboli in simboli »SCATTER«. Vaša igra lahko vključuje od 1 do 20 stavnih vrstic, stavite pa lahko od 1 do 4 kovance. Zmagovalne kombinacije so prikazane v IZPLAČILNI TABELI. Dobitki se izplačujejo v smeri od leve proti desni, sočasni dobitki v različnih stavnih vrsticah pa se seštevajo. Dobitki v posamezni stavni vrstici se pomnožijo s številom kovancev, ki ste jih stavili na to stavno vrstico. Izbirate lahko med vrednostmi kovancev od 0,01 EUR do 5,00 EUR. To pomeni, da lahko v vsaki igri stavite največ 400 EUR. NADOMESTNI simboli v stavni vrstici lahko nadomestijo katero koli sličico razen simbola »SCATTER«. Izplačila dobitkov z NADOMESTNIM simbolom se podvojijo.

Brezplačne igre

Trije simboli »SCATTER« ali več sprožijo 10, 20 ali največ 30 brezplačnih iger. Te vam omogočajo, da osvojite še dodatne brezplačne igre, ki se samodejno dodajajo že obstoječim brezplačnim igram. Pri brezplačnih igrah igrate na osnovi stave iz igre, ki je sprožila brezplačne igre. Vsi dobitki se potrojijo.

Na igralnem avtomatu Excalibur igrajte za pravi denar v igralnici bet-at-home.
Igrajte in osvojite

Igralni avtomati s pustolovščinami

Drugi igralni avtomati ponudnika Net Entertainment

Brezplačno preizkusite nove igre in priljubljene spletne igralne avtomate
Ariana Video avtomat Microgaming Igranje
Big Bad Wolf Video avtomat Quickspin Igranje
Game of Thrones Video avtomat Microgaming Igranje
Khepri Video avtomat Leander Games Igranje
Lucky Lady’s Charm Deluxe Video avtomat Novomatic Igranje
Merlin's Millions Video avtomat NYX Igranje
300 Shields Video avtomat NYX Igranje
Book of Ra Deluxe Video avtomat Novomatic Igranje
Crazy fruits Igralni avtomat Kajot Igranje
Kong Video avtomat Playtech Igranje
Mega Moolah Video avtomat Microgaming Igranje
Sizzling hot deluxe Igralni avtomat Novomatic Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam