Dolphin’s Pearl Deluxe

Dolphin’s Pearl Deluxe


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Novomatic
Vrsta igralnega avtomata videoigralni avtomat
Razmerje prikaza 4:3
Vrsta kolutov vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 10 stavnih vrstic
Zmagovalno razmerje 96,18%
Najmanjši znesek stave 0,40€
Največji znesek stave 100€
Nadomestni simbol Wild sličica delfina, ki je prikazana na vseh poljih in ki je dvakratni množitelj dobitkov
Bonusna igra 15 vrtljajev in trikratnik dobitkov
Pomnoževanje dobitkov klasične stave na rdečo ali črno barvo

Kot številni drugi priljubljeni igralni avtomati je tudi Dolphin's Pearl ponudnika Novomatic Games bil najprej priljubljen v klasičnih igralnicah, šele zatem je prodrl v spletni svet. Danes na njem igrajo spletni igralci z vsega sveta, še zlasti iz Evrope.

Videoigralni avtomat Dolphin's Pearl Deluxe je v osnovi kopija igralnega avtomata Lucky Lady's Charm istega ponudnika. Ker je igralni avtomat Lucky Lady's Charm postal ena največjih uspešnic proizvajalca Novomatic, so se razvijalci verjetno odločili vztrajati pri tem, kar se obnese, in so spremenili zgolj grafično zasnovo – in tako je najbrž nastal igralni avtomat Dolphin's Pearl. Ta petkolutni videoigralni avtomat z desetimi zmagovalnimi vrsticami ni več eden najsodobnejših. Značilna je zgolj preprosta grafika, pa tudi zvoki niso najboljši. Toda če ste izkušen igralec in znate ceniti možnosti in zmagovalna razmerja starejših igralnih avtomatov brez najsodobnejših grafičnih elementov, skriva igralni avtomat Dolphin's Pearl Delux nekaj prijetnih presenečenj.

Kombinacija simbolov na igralnem avtomatu Dolphin's Pearl Deluxe lahko pomeni 25- do 100-kratno pomnožitev stave, simbol Wild (sličica z delfinom) pa še dodatno 2-kratno pomnožitev stave. Toda največkrat zadenete manjše dobitke, na podlagi katerih poskušate pridobiti tri sličice bisera, ki sprožijo najboljšo stvar pri tem igralnem avtomatu – bonusno igro.

Bonusna igra na igralnem avtomatu Dolphin’s Pearl Deluxe

Bonusna igra lahko zajema 200 do 300 vrtljajev, če vam uspe najti vsaj tri bisere, ki zagotovijo 15 brezplačnih vrtljajev (»free spins«). Vendar so takrat že vsi dobitki pomnoženi s tri, zato lahko bonusna igra zelo vpliva na vaša sredstva. Bonusna igra na igralnem avtomatu Dolphin's Pearl Deluxe ni tako vznemirljiva kot razprševanje simbolov na igralnem avtomatu Book of Ra Deluxe, toda to zgolj preusmerja pozornost z zmage na napeto pričakovanje.

Naš nasvet v zvezi z igralnim avtomatom Dolphin’s Pearl

Vedno igrajte odgovorno in bodite previdni, ko poskušate z uporabo funkcije Gamble osvojiti mamljiv dobitek. Vedno boste namreč v skušnjavi, da bi dobitek podvojili. Če se že odločite in stavite na rdečo ali črno barvo, ne preskušajte sreče in ne stavite več kot dvakrat zaporedoma. Verjetnost, da dobite, je namreč zelo majhna.

Na igralnem avtomatu Dolphin’s Pearl Deluxe igrajte za pravi denar v igralnici EnergyCasino.
Igrajte in osvojite

Igralni avtomati z živalmi

Drugi igralni avtomati ponudnika Novomatic

Brezplačno preizkusite nove igre in priljubljene spletne igralne avtomate
Ariana Video avtomat Microgaming Igranje
Big Bad Wolf Video avtomat Quickspin Igranje
Dracula Video avtomat Net Entertainment Igranje
Game of Thrones Video avtomat Microgaming Igranje
Khepri Video avtomat Leander Games Igranje
Merlin's Millions Video avtomat NYX Igranje
300 Shields Video avtomat NYX Igranje
Crazy fruits Igralni avtomat Kajot Igranje
Dazzle me Video avtomat Net Entertainment Igranje
Gonzo’s Quest Video avtomat Net Entertainment Igranje
Kong Video avtomat Playtech Igranje
Mega Fortune Dreams Video avtomat Net Entertainment Igranje
Mega Moolah Video avtomat Microgaming Igranje
Starburst Video avtomat Net Entertainment Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam