Betway

Betway

Ocena s strani kluba Grisio VIP Club VSTOP v igralnico

Igralnica Betway je postala najljubša blagovna znamka ljubiteljev spletnih igralnih avtomatov. Velika izbira igralniških iger vključuje več kot 400 iger ponudnika Microgaming. Če vam igre, izdelane v tehniki flash, ne zadoščajo, si lahko igralnico prenesete na svoj računalnik in si tako zagotovite neomejeno igralno doživetje. Izjemna grafika, številne možnosti vplačevanja/izplačevanja, visoki jackpoti in odlična podpora za stranke tvorijo temelj uspeha te spletne igralnice.

Registrirajte se in uživajte v igranju odlične igre
Igre in igralni avtomati ponudnika: Microgaming,
Na voljo v naslednjih jezikih:
Progresivni jackpoti: Da
Vplačila in izplačila: Na voljo so številni načini hitrega plačevanja
Začetni bonus:

Igralnica Betway nudi novim igralcem bonus dobrodošlice na prvi, drugi in tretji vložek. Prejmete lahko 100 % bonus do 250 €, določen glede na prvi vložek, 25 % bonus do 250 €, določen glede na drugi vložek, in 50 % bonus do 500 €, določen glede na tretji vložek. Tako si lahko pri registraciji pridobite bonus v višini do 1000 €! Bonusna denarna sredstva bomo nemudoma nakazali na vaš račun.

Licenca: Evropska licenca
Posnetki zaslona:

Promocije in novice igralnice Betway

 • Jackpot v Betway priznan kot Guinnessov rekord

  Jackpot v Betway priznan kot Guinnessov rekord

  2015-12-28 10:03:15

  Jackpot na spletnem igralnem avtomatu Mega Moolah ponudnika Microgaming, ki je bil podeljen v igralnici Betway, je bil uradno vpisan v Guinnessovo knjigo rekordov. Jackpot v višini 17.879.645,12 EUR je bil osvojen oktobra 2015.

  Srečni zmagovalec največjega jackpota, kar jih je bilo kdaj osvojenih na spletnem igralnem avtomatu, je bil igralec iz Velike Britanije. Resnično je doživel svoj srečni dan, saj je njegovo skupno vplačilo znašalo samo 30 funtov, pri posameznih vrtljajih na igralnem avtomatu pa je stavil samo po 25 penijev. Zmagovalni vrtljaj se je zgodil po pičlih sedmih minutah igranja. Čestitke!

  Registrirajte sein uživajte v igranju odlične igre
 • Zdaj je na voljo nov Playboy za več igralcev

  Zdaj je na voljo nov Playboy za več igralcev

  2014-10-27 11:22:50

  Za zabavnejše dolge jesenske večere je zdaj na voljo še zanimivejša različica priljubljenega igralnega avtomata Playboy. Petkolutni igralni avtomat lahko preizkusite v novi izvedbi za več igralcev.

  Igralni avtomati za več igralcev ponujajo še boljše razvedrilo. Združujejo prednosti spletnega igranja v udobju lastnega doma in spoznavanja igralcev v klasični igralnici. Pri igranju na igralni avtomat za več igralcev srečo delite z drugimi igralci, ki sočasno z vami igrajo na enak igralni avtomat. Skupaj odpirate bonusne igre ali napredujete na naslednje stopnje igre na igralnem avtomatu. Poleg tega lahko igralci med seboj tudi komunicirajo – soigralcem lahko čestitate za odlično zmago ali pa preklinjate, če vam sreča ni več naklonjena.

  Različico igralnega avtomata za več igralcev Playboy lahko denimo preizkusite v igralnici betway.

  Registrirajte sein uživajte v igranju odlične igre

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. To spletno mesto je namenjeno le osebam, ki so dopolnile najmanj 18 let.

Se strinjam